机电工程学院留学生获得中国科技大学硕士录取通知书

发布时间:2018-06-19 信息来源:

近日,温州大学机电工程学院2014级机械工程(国际化)专业留学生Antony Charles MINJA收到了中国科学技术大学硕士录取通知书。

Antony Charles MINJA毕业照

Antony Charles MINJA是我院第一批留学生,经过严格的层层筛选后于2014年进入我院学习,在读期间认真刻苦,仔细钻研,得到了学院老师的一致好评。临近毕业,Antony向国内多所大学申请攻读硕士学位,并于近日收到中国科学技术大学材料科学与工程专业硕士录取通知书,将于20189月进入中国科学技术大学学习深造。

机械工程(国际化)专业为我校首批英文授课的专业,2014级共有7名留学生与10名本科生,所有学生顺利完成学业,于今年6月毕业。

Congratulation

Antony Charles MINJA, a student of College of Mechanical and Electrical Engineering, Wenzhou University (hereafter, WZU) has received the letter of admission from University of Science and Technology of China for his master program.

Antony majors in Mechanical Engineering and he is the first group of International students in Wenzhou University. During the study in WZU, he works hard and has received great praise from teachers.

Antony is going to graduate and get bachelor certificate this June. Therefore he had submit several master program applications to universities in China. Recently, he received the admission letter of Material Science and Engineering Master Program from University of Science and Technology of China. He will start master program study there this September.